Studio Dien Bos maakt WordPress websites vindbaar voor Google

 

Studio Dien Bos Amsterdam maakt WordPress websites vindbaar voor Google op specifieke zoekopdrachten.
Als je de webpagina die je nu aan het lezen bent hebt gevonden door het intypen van zoekwoorden in Google, dan zie je dat het werkt.

Vindbaar maken door kiezen van zoekwoorden
Wat mensen vaak niet weten is dat niet een website vindbaar is, maar een webpagina. Je optimaliseert per pagina en niet een hele website. Een website is niets anders dan een verzameling webpagina’s, die ieder afzonderlijk vindbaar gemaakt kunnen worden door een zelfgekozen combinatie zoekwoorden. Deze zoekwoorden moeten voorkomen in tekst en daarom begint zoekmachine-optimalisatie met het schrijven van tekst. 
De keuze van zoekwoorden bepaalt tegelijkertijd de indeling van je website. Hoe algemener de zoekwoorden, en/of hoe minder zoekwoorden, hoe moeilijker het is om vindbaar te worden in Google. 

Vindbaar maken door schrijven van tekst
De zoekwoorden moeten veel voorkomen in deze tekst.  Zonder een ruime hoeveelheid tekst is het praktisch onmogelijk om de webpagina vindbaar in Google te maken. Maar hoe kom je aan tekst en wat moet daar in staan?Ik kan je helpen met tekst. Als je geen tekst hebt, of geen goede, dan kunnen we in overleg bedenken wat er in moet staan. We vinden samen een antwoord op de vraag hoe je je gewenste toekomstige klanten het beste uit kunt leggen wat je te bieden hebt. Daarna kan ik deze tekst herschrijven om de pagina vindbaar te maken in Google. Ik werk om deze reden alleen met klanten in Amsterdam en omgeving, omdat ik persoonlijk contact belangrijk vind.

 

 

Stuur een mail of bel even voor info over planning en kosten.