Skip to content
pasfoto dien

Wordpress websites

Sinds 2012 heb ik mij toegelegd op het ontwerp en bouw van Wordpress websites.
Ik heb gekozen voor Wordpress omdat eigenaren van dit soort websites gemakkelijk kunnen leren deze zelf aan te passen, ook mensen die niet handig zijn met computers. Daarnaast is er een breed aanbod van Wordpress themes die alle goed werken op de verschillende apparaten (telefoons, ipads enz). Ook zijn de mogelijkheden van Wordpress websites gemakkelijk te verbreden door het plaatsen van Wordpress plugins, zoals bijvoorbeeld een statistiek plugin, waarmee je kunt zien hoeveel bezoek er op je website geweest is.

Onder mijn opdrachtgevers bevinden zich verenigingen, mkb bedrijven en groepspraktijken. Ik heb Wordpress portfolio websites gemaakte voor kunstenaars, interieur ontwerpers, grafisch ontwerpers, jacht-ontwerpers, tekstschrijvers en architecten.

Ik ben een samenwerker. De bestaande website kan het uitgangspunt zijn voor het opbouwen van de nieuwe; of kan een mooie website die je ergens gezien hebt het startpunt zijn. Als je niet precies weet hoe het moet worden, vinden we dat samen uit. U zult van mij niet iets krijgen dat je niet bedoelde, waarvan je niet snapt hoe hij werkt of wat veel duurder is geworden dan was afgesproken. 

Mijn werkwijze bestaat er in dat ik tijdens de opbouw van  websites de klant al bekend maak met de Wordpress cms. Nog voor dat websites gelanceerd worden, kan de eigenaar deze al zelf aanpassen, en dat doet men vaak ook met enthousiasme. Zelf kunnen aanpassen is wat eigenaren van Wordpress websites graag willen, maar het is ook een manier om de kosten laag te houden.

Voordat ik met Wordpress websites begon, werkte ik als grafisch ontwerper. Ik werkte aanvankelijk in dienstverband op de volgende bureaus:
BRS Maatschap van vormgevers, Amsterdam • Davenport Associates, Londen • Lega Industrie bv, Lochem • BRS Premsela Vonk, Amsterdam • Dedato, Amsterdam. Op freelance basis werkte ik voor voor Eden (voorheen BRS Premsela Vonk), Amsterdam • Visser Bay Anders Toscani, Amsterdam • 124 Design, Amsterdam • Total Design, Amsterdam • Neon ontwerp (voorheen Ontwerp forum). Amsterdam.

Klik hier voor portfolio corporate identities tot 2006

Na 2006 ben ik met mijn eigen grafisch ontwerpstudio begonnen. Ik werkte vooral voor uitgevers en maakte boeken en boekomslagen.  
Opdrachtgevers waren oa Uitgeverij Thema, Zaltbommel; uitgeverij Coutinho, Bussum; uitgeverij Aksant, Amsterdam; uitgeverij SWP, Amsterdam en uitgeverij Ars Aequi, Nijmegen.

Klik hier voor portfolio boekomslagen

Tot slot nog een kort resumé van mijn werk als ontwerper en bouwer van Wordpress websites bouwer:
(klik op de afbeelding om deze Wordpress websites te bezoeken)

Voorbeelden van Wordpress websites

Voorbeelden van Wordpress websites

Wordpress website voor een grafisch ontwerper
Wordpress website voor een beeldend kunstenaar
Wordpress website voor een bureau voor jachtbouw en -ontwerp
Wordpress website voor een architect