pasfoto dien

Mijn naam is Dien Bos.

Sinds 2010 heb ik mij toegelegd op het ontwerp en bouw van websites. Algauw heb ik me gespecialiseerd op Wordpress websites. Ik heb gekozen voor Wordpress omdat het cms van deze websites zeer gebruikersvriendelijk is, omdat er een groot aanbod is van Wordpress themes en Wordpress plugins en, last but not least, omdat de Wordpress installatie zelf gratis is.

Voordat ik met websites begon werkte ik als grafisch ontwerper. Ik werkte op de volgende bureaus:
BRS Maatschap van vormgevers, Amsterdam • Davenport Associates, Londen • Lega Industrie bv, Lochem • BRS Premsela Vonk, Amsterdam • Dedato, Amsterdam. Op freelance basis werkte ik voor voor Eden (voorheen BRS Premsela Vonk), Amsterdam • Visser Bay Anders Toscani, Amsterdam • 124 Design, Amsterdam • Total Design, Amsterdam • Neon ontwerp (voorheen Ontwerp forum). Amsterdam.

Klik hier voor portfolio corporate identities tot 2006

In 2006 ben ik met mijn eigen studio begonnen. Aanvankelijk werkte ik vooral voor uitgevers en maakte boeken en boekomslagen. Later legde ik me toe op het ontwerp en bouw van Wordpress websites. 
Opdrachtgevers waren oa Uitgeverij Thema, Zaltbommel; uitgeverij Coutinho, Bussum; uitgeverij Aksant, Amsterdam; uitgeverij SWP, Amsterdam en uitgeverij Ars Aequi, Nijmegen.

Klik hier voor portfolio boekomslagen

Na 2012 heb ik me toegelegd op Wordpress websites. Opdrachtgevers waren stichtingen, verenigingen, kunstenaars, ontwerpers, tekstschrijvers, mkb bedrijven en groepspraktijken. Ik heb vooral veel Wordpress portfolio websites gemaakt.

Tot slot nog een korte resumé van een paar Wordpress websites: (klik op de afbeelding).

Voor links naar de echte website, klik hier.

Mijn ‘niche in the market’ als webdesigner is het in nauw overleg  opbouwen van de Wordpress website.
Al tijdens het ontwerp- en bouwproces  leer ik de eigenaar/ eigenares/ eigenaren van de website omgaan met het Wordpress cms. Het Wordpress cms is gebruikersvriendelijk, maar toch moet je wennen en een aantal dingen leren.
Bij de offerte inbegrepen zit dus een cursus omgaan met je eigen Wordpress website en ook het ontwerp zelf komt vaak in nauw overleg tot stand. 

Mijn klanten hebben uiteindelijk een Wordpress website waarmee ze uit de voeten kunnen en die ze volgens de wet van het voortschrijdend inzicht naar believen kunnen aanpassen en updaten.