Studio Dien Bos maakt WordPress websites vindbaar voor Google op specifieke zoekopdrachten. Als je deze webpagina hebt gevonden door het intypen van zoekwoorden in Google, dan zie je dat het werkt.

Wat moet er gebeuren om je website vindbaar te laten worden in Google?

Wat mensen vaak niet weten is dat niet een website vindbaar is, maar een webpagina. Je optimaliseert voor Google per pagina en niet een hele website. Een website is niets anders dan een verzameling webpagina’s, die ieder afzonderlijk vindbaar gemaakt kunnen worden op andere zoekwoorden combinaties voor Google.

Hoe gaat het vindbaar maken voor Google in zijn werk?
Dit begint met het schrijven van tekst en vervolgens het aanpassen ervan. Zonder een ruime hoeveelheid tekst is het praktisch onmogelijk om de webpagina vindbaar in Google te maken. Maar hoe kom je aan tekst en wat moet daar in staan?

Ik kan je helpen met tekst. Als je geen tekst hebt, of geen goede, dan kunnen we in overleg bedenken wat er in moet staan. We vinden samen een antwoord op de vraag hoe je je gewenste toekomstige klanten het beste uit kunt leggen wat je te bieden hebt. Daarna kan ik deze tekst herschrijven om de pagina vindbaar te maken in Google.

Ik werk om deze reden alleen met klanten in Amsterdam en omgeving, omdat ik persoonlijk contact belangrijk vind.

Het vindbaar maken in Google van een webpagina werkt met het kiezen van een specifieke set zoekwoorden. Hoe algemener de zoekwoorden, en hoe minder zoekwoorden, hoe moeilijker het is om vindbaar te worden in Google. De keuze van de zoekwoorden doen we net als het schrijven/herschrijven van de tekst in overleg.

Om inzicht te krijgen of de website beter vindbaar is geworden zet ik een statistiekprogramma op de website. Hier kun je zelf zien of en met hoeveel het bezoek aan je website toegenomen is na de optimalisatie.

Stuur een mail of bel even voor info over planning en kosten.